Cykelstativer til Amager Bakke

DUTRA har haft æren af at levere cykelstativer til Københavns nye vartegn, Amager Bakke. Dette affaldsenergianlæg transformerer effektivt restaffald til fjernvarme og elektricitet, og er et strålende eksempel på sammenfletningen af æstetik og funktion.

Til dette banebrydende byggeri blev DUTRAs “Model Cirkel” cykelstativ valgt. Dette valg afspejler den høje standard af design og funktionalitet, som Amager Bakke repræsenterer.

Vi har installeret 33 cykelstativsæt med plads til 5 cykler i hver, samt 8 sæt designet til at rumme 10 cykler hver. “Model Cirkel” er blandt de mest populære cykelstativer i Danmark, kendt for sin robusthed og minimalistiske design.

Projekt
Cykelstativer til Amager Bakke

Sted
Amager Bakke

År
2018

Produkter
Model Cirkel

DUTRA kan hjælpe med jeres næste projekt!

Hos DUTRA samarbejder vi med entreprenører, kommuner, rådgivere og forsyningsselskaber om at realisere LAR-projekter. Vi tilbyder skræddersyede produkter og løsninger, der passer til de specifikke behov og udfordringer, I står overfor.

Ønsker I at høre mere om, hvordan vi kan assistere med jeres projekt, eller ønsker I at indhente et uforpligtende tilbud?
Kontakt vores Regnvandskonsulent, Jens Duedal, på telefon 5363 5184 eller på [email protected].