Kvalitetsorienterede løsninger siden 2012

Siden 2012 har DUTRA udbygget programmet inden for by- og parkudstyr, samt bygge-og anlægsprojekter, så vi i dag har et velassorteret program der kan bidrage til den fælles trivsel i de danske byer. DUTRA brænder altid for at give vores kunder, den bedste rådgivning ved at kombinere nye idéer, med mange års erfaring – således vi kan finde den optimale løsning.

Den typiske kunde rejse hos DUTRA starter fra et idégrundlag, eller en problemstilling. Kundens idé eller problemstilling kigger vi ind i, I fællesskab, hvorefter DUTRA kommer med en løsning, som kan implementeres ude hos kunden. Grundet vores proces og mange års erfaring, kan vi se problemstillingerne gennem vores kunders øjne og skabe stilfulde, innovative samt kvalitetsorienterede produkter.

Trivsel, bæredygtighed og ordentlighed står højt på agendaen hos DUTRA

Trivsel står højt på listen over ting, der er vigtige for os som leverandør – det er nemlig hvad vi bidrager til i det danske byrum. Vores by- og parkudstyr skal i høj grad skabe værdi for menneskerne, der skal benytte dem. Og når vi skaber værdi for slutbrugerne, skaber vi også værdi for vores kunder.

Vi går op i at lave bæredygtige produkter, og løsninger hvor innovation, kvalitet og holdbarhed er i fokus. Det bidrager til at DUTRA er, og forbliver den foretrukne forretningspartner indenfor vores felt. Vi går meget op i ordentlighed, og bestræber os altid på at levere en professionel løsning. Vi minder os selv om dette dagligt, og vores motto på kontoret er:

“At være imødekommende er mere end bare en handling, det er en forlængelse af vores service og udtryk for vores ordentlighed i hver eneste opgave vi løser.”

Siden 2015 har DUTRA haft sin adresse i Nyborg. Her finder man vores kontor samt lagerfaciliteter. Det er her vores erfarne medarbejdere sidder med kundens projekter, og det er her vi løbende udfører kvalitetskontrol