Byrum og rekreative områder er for alle

27/06/2018

Sammenhold og plads til alle, må være nogle af ordene, når man skal beskrive byrummene og de rekreative områder. Når man skal indrette disse områder, så skal der være plads til alle og med gode muligheder for at adskille aktiviteterne. Dette vil ofte betyde, at der skal specialdesignes løsninger, så de passer til de forskellige behov.

Skateboard møder cafe

Til at ”adskille” de fysiske aktiviteter fra de lidt mere stille og rolige, skal der tænkes i multifunktionelle opbygninger og elementer.

Der skal mange overvejelser til, da flere faktorer spiller ind:

•    Design

•    Funktionalitet

•    Vedligeholdelse

•    Produktionsmuligheder

Det kan derfor være rart med en sparringspartner i ryggen. Hos DUTRA nyder vi godt af et stort net af business partnere, der kommer med input fra hele verden. Vi samarbejder ikke kun med producenter, men også med designere og arkitekter om æstetiske og unikke løsninger indenfor byinventar, aktive legepladser og rekreative områder. Med andre ord: så har vi de bedste forudsætninger for at hjælpe dig videre. Vores team er altid klar til at videreudvikle og tage din idé fra tanke til færdige produkter med fokus på holdbare løsninger.

Kontakt os allerede i dag, ring på +45 5363 5767 eller skriv til [email protected].