Contoure og Sira kunne være buddet på det perfekte match!

23/02/2023

Vores elegante træbænk Contoure og standalone skraldespand Sira er to unikke produkter, der komplimenterer hinanden perfekt hvad angår funktionalitet og æstetik. Contoure er en træbænk, der er skabt med tanke på moderne design og den er ideel til parker og moderne bylandskaber. Understellet er lavet af stål, og trælamellerne kan vælges i enten fyrretræ eller hårdttræ, alt efter hvilket træ der passer bedst ind i dit projekt.

Sira er en standalone skraldespand, der er fremstillet i galvaniseret stål, der er cortenstål farvet. Denne skraldespand er designet med små udskæringer, så man kan se ind til inderspanden, og den er yderst velegnet både i bybilledet og i de grønne områder. Sira kan tømmes nemt fra toppen – derudover er det muligt at låse Sira op med en trekantsnøgle, for at åbne og løfte inderspanden op for tømning.

Sammen skaber Contoure og Sira en harmonisk og funktionel løsning i ethvert miljø. Kunne du tænke dig at høre mere om de to produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os!