DUTRA præsenterer med stolthed vores optimerede sokkelaffugter!

05/03/2024

Vores løsning består af en underdel som er fremstillet af robust genbrugsplast. Sokkelaffugteren er toppet med en slidstærk rist, tilgængelig i flere materialer inklusive varmgalvaniseret, pulverlakeret, og corten stål. Designet giver dig fleksibilitet ved at tillade tilskæring på selve byggepladsen med en simpel sav – en tidsbesparende proces!

Efter grundig research og værdifuld feedback fra vores kunder, har vi forbedret vores sokkelaffugter, så vi fremadrettet kan tilbyde et produkt, der ikke bare lever op til forventningerne, men som gør installationen lettere og sikrer en ensartet ydeevne. Forbedringerne inkluderer:

  • Fuldstøbt konstruktion – Vi har forbedret stabiliteten ved at gøre hele systemet støbt i ét stykke. Dette eliminerer niveauforskelle i samlingerne og sikrer en glattere integration i byggeprojekter.
  • Forstærket styrke – Den nye model har en forbedret styrke, hvilket betyder at den kan modstå de krav, som moderne byggeri stiller.
  • Kundecentreret design – Vi har lyttet og lært. De udfordringer, vores kunder oplevede med det tidligere design, har vi adresseret for at sikre et mere brugervenligt produkt, der møder de praktiske behov på stedet.

Vil du have en dybere indsigt i vores løsninger? Så tøv ikke med at ringe til os på +45 5363 5767.

Du kan også se produktet her: DUTRA F200 Sokkelaffugter