Foråret er på vej – Håber vi!

07/03/2018

Den er god nok, foråret er på vej. Selvom mange bliver mødt af et mere eller mindre hvidt syn end et grønt, når de kigger ud.

Det kommende forår betyder også, at der er nu der bliver gjort klar i byerne. Der skal sættes kummer frem igen og bord / bænkesæt vil blive kørt frem igen, hvis de har været inde, vinteren over. Boligforeningerne begynder ligeledes at gøre de grønne områder klar, også her vil man finde bord og bænkesættene frem igen, efter en vinter inde. Der sker mange forberedelser alle steder, når foråret begynder at nærme sig.

Når man er i gang med alle disse forberedelser, finder man også hurtigt ud af om en bænk, har knækket et bræt i sædet eller i bordet, eller om træet – mod forventning – er gået i forrådnelse. Da man skulle finde kummerne frem blev én tabt, og den gik i stykker. Der er måske også nogle der er flækket. Så er det nu, man skal til og i gang med at finde et bedre alternativ.

DUTRA står klar til at hjælpe. Vi har et bredt udvalg af både bænke og kummer. Selv hvis vores standard sortiment måske ikke lige havde det du håbede på, så giv os et kald alligevel, vi ser nemlig ikke nogen begrænsninger – kun muligheder. Vi har et stort netværk af business partnere, som vi –  i samarbejde – vil løfte opgave til det næste niveau.