Forvandlingen af Bülowsvej: Et grønt initiativ på Frederiksberg

Tidligere var Bülowsvej blot en almindelig vej i byen. Nu er den forvandlet til en grøn oase takket være Frederiksberg Kommunes indsats mod lokale oversvømmelser. Store LAR-regnbede pryder nu strækningen og tiltrækker bier og andre bestøvere, hvilket skaber en summende livskraft udenfor.

LAR (Lokal Afledning af Regnvand) er en metode til håndtering af regnvand, der har været kendt i Danmark siden begyndelsen af 1990’erne. Ved at anvende forskellige teknikker som forsinkelse, nedsivning og fordampning af regnvand, supplerer eller erstatter LAR traditionelle rørsystemer med det formål at mindske belastningen på kloakkerne, især med stigende mængder regnvand.

Regnvandet fra vejen ledes ind i regnbedene via DUTRA kantstensriste, hvilket aflaster kloaksystemet og fremmer biodiversiteten. Dette tiltag har ikke kun miljømæssige fordele, men bringer også glæde til områdets beboere. En win-win for naturen og lokalsamfundet!

Projekt
Forvandlingen af Bülowsvej

Sted
Bülowsvej, Frederiksberg

År
2024

Produkter
LAR-løsning

DUTRA kan hjælpe med jeres næste projekt!

Hos DUTRA samarbejder vi med entreprenører, kommuner, rådgivere og forsyningsselskaber om at realisere LAR-projekter. Vi tilbyder skræddersyede produkter og løsninger, der passer til de specifikke behov og udfordringer, I står overfor.

Ønsker I at høre mere om, hvordan vi kan assistere med jeres projekt, eller ønsker I at indhente et uforpligtende tilbud?
Kontakt vores Regnvandskonsulent, Jens Duedal, på telefon 5363 5184 eller på [email protected].