Mød en medarbejder …

25/01/2023

DUTRAs udekørende salgskonsulent Louise Godskesen: En dedikeret medarbejder med stor indflydelse og en passion for sit arbejde

DUTRA har i de seneste par år stået over for en positiv udvikling, trods de mange udfordringer vi har haft som samfund. En af de personer, der har bidraget positivt til vores vækst, er vores dygtige salgskonsulent, Louise.

Jeg har været ansat i DUTRA i godt 2 år, og er virkelig glad for, at jeg er blevet en del firmaet” indleder Louise.

Som salgskonsulent besøger Louise kommuner, anlægsgartnere, entreprenører, rådgivere og arkitekter for at finde ud af hvilke behov kunderne har, og hjælper dem med at finde de rette løsninger inden for indretning af byrum samt håndtering af regnvand.

“Der er ikke 2 projekter, der er ens, og det er netop det, der gør min hverdag spændende” siger Louise, hvorefter hun fortsætter: “Det er vigtigt for mig, at jeg kan stå inde for de løsninger, jeg præsenterer for kunderne. Det skal være ordentlig kvalitet, og der skal ligge klare gennemsigtige aftaler, så kunderne ved, de får den løsning, de forventer.”

Og det skinner igennem når Louise pakker bilen, “Jeg har altid bilen fyldt med vareprøver, så man kan få et bedre indtryk af mulige materialer og de forskellige varianter”. Kunden skal nemlig have det bedste indtryk af den palette af løsninger og kvalitet, som vi kan tilbyde – og selvom bilen af og til kan være fyldt til randen, tages det godt imod når vi besøger vores kunder.

Når det er tid til kundebesøg, planlægger Louise selv hvem hun vil besøge, og hvornår hun vil besøge dem. ”Jeg planlægger selv min hverdag, og har stor indflydelse på mit arbejde i det hele taget.”, fortæller Louise da hun er blevet færdig med at pakke bilen.

For netop indflydelsen er et vigtigt element for Louise – at man kan få lov at præge sin funktion og den virksomhed at man sidder i. Selv beskriver hun det: “For mig er det vigtigt at have et arbejde jeg brænder for, samt være et sted hvor der er mulighed for at blive udfordret. Det skal ligeldes være sjovt og spændende at gå på arbejde hver dag.”

Hos DUTRA arbejder vi meget med frihed under ansvar, og tror på tillid frem for kontrol. Vi tror på at vi skal løfte i flok, og at det er en fælles opgave der skal løftes. Derfor er det kollegiale og kammeratskabet også meget vigtigt for os.

Spørger man Louise er det kollegiale noget af det vigtigste for hendes arbejdsglæde, ”Det vigtigste er dog, at jeg har nogle gode kollegaer. Og vi har et rigtigt godt team hos DUTRA.” afslutter Louise.

Kunne du tænke dig at arbejde sammen med Louise og hendes kollegaer hos DUTRA? Så står vi og mangler en intern salgskonsulent nu! Læs stillingsopslaget her: https://dutra.dk/content/17-intern-salgskonsulent-med-sans-for-det-tekniske