Nye bænke til Nyborg strand

15/05/2017

Nu bliver det endnu mere behageligt at tage ophold langs stranden i Nyborg. 12 nye bænke vil i løbet af ugen blive placeret langs stranden fra Hesselhuset til Hotel Hesselet, ved Nyborg Strand og ved Hotel Sinatur Storebælt.

”Etableringen af bænkene er et ønske om at skabe opholdsmulighed for promenerende strandgæster og indgår desuden som en del af turismestrategien om at skabe øget tilgængelig i naturen for turister og borgere”, siger Peter Wagner Mollerup, formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget, som også er det udvalg, der har bevilget penge til udskiftning og nyopsætning af bænkene. Kystdirektoratet har endelig godkendt placeringerne, så bænkene kan nå at komme op her til højsæsonen, hvor også de to nye badebroer forventes at stå færdige.

Peter Wagner Mollerup synes, det er ekstra glædeligt, at bænkene leveres af det lokale firma DUTRA, der importerer betonmøbler og byinventar af høj kvalitet.

Og så i firmaet DUTRA er de glade for ordren fra Nyborg Kommune: ”Som nytilflyttet virksomhed i Nyborg, er det glædeligt at blive godt modtaget og kunne samarbejde med kommunen om et nyt tiltag indenfor turismen. Jeg er meget glad for, at Nyborg Kommune støtter op om det lokale erhvervsliv og derfor vælger en lokal virksomhed til, at levere kommunens nye bænke. ” siger direktør Jens Duedal og pointerer derudover også vigtigheden af, at bænkene passer ind i miljøet og omgivelserne ved strandene: ”Bænkene er fremstillet i et bæredygtigt naturligt materiale, hvor beton og certificeret træ indgår et harmonisk samspil med hinanden.” udtaler Jens Duedal fra DUTRA.

For at se billeder af projektet, så klik på nedestående link.

Projekt Nyborg stand.