Nye bænke til Skibhuskvarteret, Odense.

30/01/2018

I samarbejde med Skibhusforum, har DUTRA nu sørget for nye pladser til at tage sig et lille hvil. Der er leveret tre nye bænke til skibhuskvarteret, og de er blevet fordelt ud i den centrale del af kvarteret. Så går man en tur fra Sct. Hans skolen og ned mod byen, finder man den første bænk på hjørnet af Egebæksvej og Skibhusvej (lige ved skolen). Videre ned mod byen, finder man den næste ved krydset af Bøgebjergvej og Skibhusvej. Den sidste dukker op når man går ned mod Triges kraftcentral, hvor den er placeret ved Nørredammen.

Der var gjort mange overvejelser for valget af bænke, og der var også flere muligheder oppe at vende – men det endelige valg, faldt på Lithos-bænken.

Lithos-bænken er en at vores mest efterspurgte bænke. Den er fremstillet i beton og fyrretræ, som er de to bærende elementer, derudover er de 2 dele samlet med et mindre stål “stel”, som sørger for der kommer luft mellem træet og betonen. Disse kombinationer, gør at Lithos kan bruges både til bybilledet og de grønne områder, som Nørredammen.

Du kan se flere billeder fra de forskellige lokationer under projekter.