Opgrader din afvandingsløsning med STAR-Drain!

16/04/2024

Til arkitekter, bygherrer og entreprenører på jagt efter afvandingsløsninger.

Hurtig Installation: Er tidsplanen stram? Vores STAR-Drain systemer, fremstillet af robust ekstruderet PVC, er designet til hurtig og enkel installation.

Med sine præfabrikerede 1-meter lange elementer og samlestykker, der nemt klikkes sammen, kan I hurtigt komme i gang uden kompromis med kvaliteten.

Tilpasses de fleste udfordringer: Står I overfor en kompleks projekt layout? STAR-Drain rende elementer kan tilskæres direkte på arbejdspladsen, hvilket sikrer en skræddersyet pasform.

Med riste i, valgfrit sort eller naturgrå aluminium, eller cortenstål, matcher systemet både funktionelle og æstetiske krav.

Komplet tilbehørspakke: Uanset jeres projekts krav til afvanding, har vi de nødvendige tilbehør. Fra endevægge til T-stykker – STAR-Drain systemet leveres med alle nødvendige komponenter for at sikre en sømløs integration i jeres projekt.

Pålidelig og effektiv vandhåndtering: Har I behov for effektiv styring af overfladevand? Vores system sikrer optimal vandafledning i let trafikerede områder.

Kunne du tænke dig at høre mere omkring STAR-Drain systemet? Så kan vi kontaktes på +45 5363 5767.

Du kan også læse mere om systemet her: STAR-Drain