Sokkelaffugteren fra DUTRA

04/05/2018

Bygninger, opholdsarealer og parkeringsarealer skal have adgangsforhold, der sikrer, at alle brugere uhindret kan komme frem ved egen hjælp. Med andre ord skal der være niveaufri adgang. Dette kan blandt andet gøres ved hjælp af DUTRAs sokkelaffugter.

DUTRAs sokkelaffugter sørger for optimal ventilering af soklen, samtidig med at den også lever op til kravet om niveaufri adgang. Sokkelaffugteren er også med til at minimere risikoen for fugtskader.

Sokkelaffugteren er åben ind mod soklen – hvilket giver en god ventilationsmulighed for soklen. Ydermere sikres der fri adgang til soklen, så den kan tilgås ved inspektion eller reparation. Risten kan nemt afmonteres og derfra er der frit udsyn til soklen.

DUTRA Sokkelaffugter

DUTRAs sokkelaffugter består af 2 dele. En underdel, der er fremstillet i genbrugsplast og en gitterrist i galvaniseret stål som overdel. Risten kan også leveres i rustfrit- eller corten stål. Materialevalget gør sokkelaffugteren vedligeholdelsesfri.

Da underdelen er lavet af skruefast genbrugsplast og nemt lader sig tilpasse med en sav, kan special-elementer og tilpasningsstykker nemt fremstilles på byggepladsen.

DUTRA har forskellige modeller af sokkelaffugteren, se udvalget her.