Står du og mangler en effektiv og æstetisk løsning til affaldssortering?

31/01/2023

Hvis du leder efter en effektiv og æstetisk løsning til affaldssortering, kan DUTRA hjælpe dig. Med vores mange års erfaring, har vi et bredt kendskab til løsninger inden for affaldssortering – både inden for det offentlige byrum, og parkområder – men også når det kommer til private virksomheder og deres arealer.

Affaldssorteringen er nemlig vigtig, for at vi genanvender vores materialer og reducere mængden af affald, der skal deponeres på eksempelvis lossepladser.
Når vi vælger at genanvende frem for at producere nyt, giver det ligeledes en god besparelse på CO2-udledningen.

Når man skal ud og vælge den rigtige løsning til affaldssortering er der flere vigtige faktorer at tage højde for. Det er vigtigt at vælge en løsning der passer til sine omgivelser – og samtidigt har en passende størrelse hvad angår liter. Det er også vigtigt at løsningen er effektiv hvad når det kommer til sorteringen. Til sidst er det vigtigt med fleksibilitet, så løsningen kan tilpasses til ændringer i affaldsgenereringen – for verdenen er i konstant forandring.

Vi hjælper dig meget gerne med at undersøge dine behov, og finde den rette løsning til dit projekt – tøv endeligt ikke med at kontakte os!