Vidste du?

26/02/2018

Når man går en tur igennem byen, så vil man ofte blive mødt af træer og andet beplantning. Men særligt træerne har brug for ekstra effektiv beskyttelse. Rødderne og rodhalsen er nemlig meget sårbare. Jorden omkring træet, skal helst ikke komprimeres for meget, så kan vandet ikke trænge ordentligt ned til rødderne.

Det er her en trærist kommer ind i billedet. Den vil give den nødvendige beskyttelse for rødderne, samtidig med at den kan gøre det til en dekorativ del af bybilledet.

Hos DUTRA har vi de klassiske firkantet og runde træriste, der som standart kan leveres med stråle- og radial design, men i sidst ende er det kun fantasien der sætter sin grænse. Hvis der skal bruges et helt bestemt look, så tag endelig kontakt til os – så vi kan få en snak om hvordan træristende skal se ud. Vi har et stort net af business partnere i hele verden – vi samarbejder med alt lige fra producenter til designere og arkitekter, så vi har de bedste forudsætninger for at kunne hjælpe med at få dine ideer ud i livet.

Du kan altid fange os på tlf.: +45 5363 5767 eller skriv til [email protected].